14 augusti 2016
16:00

Västerhaninge IF

Referat: Srbija FF - Västerhaninge IF

Stabil seger mot ett ganska svagt Srbija. Srbija hotade lite i början av matchen därefter var det inget snack om var segern skulle gå. 1-0 av Vedran i den 8:e på en fin passning av Ertan. 2-0 ett mönsteranfall i den 19 :e match minuten bollen gick som på ett snöre till sist Mohamed fram till Ibbe, bom i bortre hörnet. Ibbe skulle inte nöja sig med det. Tio minuter senare dunkar Ibbe in 3-0 den här gången på pass av Anthony. Spiken i kistan kommer definitivt i den 35:e då Vedran gör sitt andra för dagen på pass av Ibbe J.

Andra halvlek hann att pågå i fem minuter då Anthony trycker bollen i nättaket efter vägg med Ertan. Att inte pojken skjuter oftare med det skottet är en gåta. I den 64:e snappar Ibbe upp bollen av en försvarare springer ifrån backlinjen, rundar målvakten och fastställer slutresultatet till 6-0.

Västerhaninge var fullständigt överlägsna och kunde gott gjort ytterligare ett par mål men det viktiga var att hålla nollan. Första nollan i år riktigt roligt. Nu kan laget blicka uppåt i tabellen och närmast väntar Hägersten på Hanveden på lördag.